Hyppää sisältöön

Liput ja hinnat

Salon kaupungin joukkoliikenteessä, Paikussa, on käytössä valtakunnallinen Waltti-matkalippujärjestelmä ja tasataksa, joten matkan hinta on sama kuljetun matkan pituudesta riippumatta. Paikku-liikenteessä voi matkustaa autosta tai itsepalvelukassasta ostettavalla kertalipulla, mobiililipulla tai Waltti-matkakortilla.

Kaikki lipputuotteet sisältävät 2 tunnin vaihtoajan, jonka kuluessa voit vaihtaa linjalta toiseen ilman lisäveloitusta. Vaihtoaika alkaa matkakortin ensimmäisestä leimauksesta, mobiililipun ja kertalipun kohdalla lipun ostohetkestä.

Maksutapana itsepalvelukassalla on pankkikortti, linja-autoissa hyväksytään ainoastaan käteinen raha. Maksamiseen on hyvä varata tasaraha.

Lipputuotteet

Uusia Waltti-kortteja myydään joukkoliikenteen palvelupisteessä. Uusia matkakortteja voi myös tilata verkkokaupasta. Kortti toimitetaan postitse noin kahden (2) viikon kuluessa tilauksesta. Huomioithan, että verkkokaupasta voit ostaa kortin vain itsellesi tai alle 17-vuotiaalle huollettavallesi.

Matkakorttien lisälataus on mahdollista myös netissä Waltin verkkokaupassa. Huomioithan, että verkkokaupan kautta tehdyt ostot eivät suoraan näy matkakortilla, vaan osto siirtyy pääsääntöisesti kahden tunnin sisällä maksusta taustajärjestelmään, josta lataus aktivoituu kortille, kun matkakortti seuraavan kerran luetaan palvelupiste- tai ajoneuvolaitteella.

Verkkokauppaan pääset tästä

Hinnasto